برق خورشیدی خانگی

برق خورشیدی خانگی

برق خورشیدی خانگی
1سرویس انرژی‌های تجدیدپذیر : نیروگاه‌های خورشیدی امروزه در دنیا مورد استقبال فراوان قرار گرفته است، ولی در ایران به دلیل قیمت پایین برق نتوانسته بود به جایگاه اصلی خود برسد. به همین دلیل وزارت نیرو با ایجاد شرایط خرید تضمینی برق نیروگاه‌های خورشیدی خانگی و نیروگاه‌های بزرگ با قیمت بالاتر، امکان احداث نیروگاه‌های خورشیدی با توجیه اقتصادی مناسب را فراهم کرده است.
2وزارت نیرو به صورت تضمینی برق تولیدی نیروگاه خورشیدی شما را تا ۲۰ سال خریداری می‌کند و هر سال هم با توجه نرخ تورم، پولی که به شما می‌دهد افزایش پیدا خواهد کرد. در ایران فقط برق نیروگاه خورشیدی آنگرید را خریداری می کنند و نمی توانید نیروگاه خورشیدی داشته باشید برای مصرف خودتان و مازاد مصرف خودتان را بفروشید. نیروگاه آنگرید هرچقدر تولید می کنید همان لحظه به شبکه برق تزریق می کند.
3دو نوع نیروگاه خورشیدی (سیستم خورشیدی) داریم:
نیروگاه آفگرید (Off-grid) یا منفصل از شبکه
نیروگاه آنگرید (On-grid) یا متصل به شبکه برق
4در ایران امکان استفاده هم بصورت آفگرید و هم انگرید وجود ندارد. در نیروگاه‌های آفگرید یا منفصل از شبکه علاوه بر پنل و اینورتر و استراکچر به شارژکنترلر و باتری هم نیاز است، ولی در سیستم آنگرید (متصل به شبکه برق) به شارژکنترلر و باتری نیاز نیست
5برای همین است که قیمت یک نیروگاه آفگرید (منفصل از شبکه) حداقل دو برابر قیمت یک نیروگاه آنگرید (متصل به شبکه) است و گا‌ها تا ۳ برابر هم می‌شود، چون نیاز به باتری‌های بیشتر برای ذخیره سازی بیشتر انرژی است. هرچه مصرف شبانه شما بیشتر باشد هزینه نیروگاه آفگرید (منفصل از شبکه) بیشتر است
6 نیروگاه آنگرید (متصل به شبکه) هر برقی که تولید می‌کند همان موقع به شبکه تزریق می‌کند و نیازی به ذخیره کردن ندارد و دولت برق این نیروگاهها را خریداری می کند.
7هر خانه چقدر نیاز به نصب نیروگاه خورشیدی آفگرید دارد؟
مصارف خانه‌های مختلف با هم فرق دارد و نمی‌توان از روی متراژ به میزان مصرف پی برد. ممکن است یک خانه با ۶۰ متر مربع مساحت، بیشتر از یک خانه ۱۰۰ متری مربعی وسایل برقی داشته باشد و مصرف بالاتری داشته باشد
8 معمولا برای مصارف عادی با کولر آبی حداکثر ۵ کیلووات وجود دارد، ولی برای خانه‌های با کولر‌های گازی بین ۷ تا ۱۰ کیلووات مصرف برق دارند. در نظر داشته باشید که این میزان مصرف برای ساعات اوج مصرف و استفاده همزمان است وگرنه در خیلی از ساعات روز ممکن است مصرف شما به یک کیلووات هم نرسد.
9برای اطلاعات بیشتر و خرید تماس بگیرید
10۰۹۹۱۳۵۶۶۳۳۸
برق خورشیدی خانگی
پنل خورشیدی برای خانه
مقاله زیر یک فایل آموزشی کتاره در ضمینه برق خورشیدی از وبسایت های معتبر جهانیست و در مورد :
پنل خورشیدی برای خانه
صحبت میشود.
هنگام تحقیق در مورد اینکه شخصی ممکن است در چنین شرایطی از یک صفحه خورشیدی برای خانه استفاده کند ، توجه به قسمتهای سلول خورشیدی ضروری است.
سلول فتوولتائیک ، که به آن سلول خورشیدی نیز گفته می شود ، جز the اصلی تولید کننده برق در صفحه خورشیدی است. فوتوولتائیک اصطلاحی است که مربوط به تولید جریان الکتریکی در محل اتصال دو نیمه هادی سیلیکونی است که در معرض نور قرار دارند (لزوماً نور خورشید نیست) و از کلمه “عکس” به معنای نور و “ولتایی” به معنای الکتریسیته است. هنگامی که در یک گروه قرار می گیرند ، یک ماژول خورشیدی تشکیل می دهند که می توان آن را در یک قاب برای ساخت یک صفحه خورشیدی قرار داد. سلول های خورشیدی موجود در برخی از ماشین حساب ها ، ماهواره ها و حتی در مریخ نوردان را سلول های فتوولتائیک یا پانل نیز می نامند. هر نوری که به یک سلول خورشیدی برخورد کند ، می تواند در داخل آن واکنش ایجاد کند و برق ایجاد کند. کارآمدترین منبع نور خورشید خواهد بود.
قسمتهای یک سلول خورشیدی عبارتند از:
نیمه هادی نوع P
این یک لایه بسیار نازک قابل مقایسه با ضخامت یک کاغذ یا کارت است که به گونه ای ساخته شده است که دارای ذرات مثبت متحرک و آزاد است که “سوراخ” نامیده می شوند. فقط تصور کنید این لایه حامل ذرات مثبتی است که می خواهند با ذرات منفی پیوند یابند و آنها حرکت می کنند تا زمانی که مطابقت عکس پیدا کنند.
نیمه هادی نوع N
این اساساً همان لایه P-type است با این تفاوت که این لایه “الکترون” های آزاد را حمل می کند. تصور کنید این یکی حامل ذرات منفی است که دائماً به دنبال یک شریک مثبت مخالف هستند. این نیز بخشی از سلول است که نور از آنجا عبور می کند.
تقاطع PN
این بخشی از سلول خورشیدی است که به محض اتصال نیمه هادی های نوع P و N ایجاد می شود. اینجاست که میدان الکتریکی ایجاد می شود و “حفره ها” (مثبت) را از “الکترون ها” (منفی) جدا می کند. این تقسیم کننده یا محل اتصال در هنگام برخورد با نور تحت تأثیر قرار می گیرد و ذرات را هیجان زده می کند و باعث حرکت آنها از هر طرف تقسیم کننده می شود.
هادی مثبت
این لایه واقع در پایین نیمه هادی نوع P است و به عنوان مسیری برای حرکت ذرات از P به N یا بالعکس عمل می کند. اینجاست که سیم مثبت متصل می شود.
هادی منفی
این همچنین به عنوان یک مسیر برای ذرات مشابه لایه رسانای مثبت عمل می کند. این قسمت از سلول خورشیدی معمولاً توسط نوارهایی در بالای نیمه هادی نوع N كه نور در آن ساطع می شود ، نشان داده می شود. اینجاست که سیم منفی متصل می شود.
لایه ضد انعکاس
سیلیکون می تواند حدود 35٪ از نور خورشید را منعکس کند و بنابراین لایه ای که می تواند از این اتفاق جلوگیری کند باید در محل خود باشد. این وظیفه لایه ضد انعکاسی است که در آن نور خورشید ساطع می شود و عملکرد بهتری را برای نیمه هادی ها فراهم می کند.
روش کار این قطعات بسیار ساده است (اما می تواند با جزئیات پیچیده باشد). نوع P ذرات مثبت را نگه می دارد در حالی که نوع N ذرات منفی را نگه می دارد. آنها با برخورد نور به محل اتصال PN جابجا می شوند. این حرکت سپس به مسیرهایی منتقل می شود که رسانای مثبت و منفی هستند و جریان الکتریکی ایجاد می کنند که در صورت رهگیری می توان برای تأمین انرژی دستگاه های الکتریکی استفاده کرد.
سپس می توان سلول خورشیدی را گروه بندی کرد و رشته ای ساخت که می تواند با رشته های مشابه دسته بندی شود و یک ماژول خورشیدی ایجاد کند که اگر در یک قاب قرار گیرد ، یک صفحه خورشیدی ایجاد می کند ، که به نوبه خود می تواند به سایر صفحات خورشیدی متصل شود آرایه خورشیدی هر بار که سلول ها گروه بندی می شوند ، قدرت خروجی افزایش می یابد و در نتیجه دستگاه های بیشتری را تأمین می کند و حتی تا کل شهر را تأمین می کند. اکنون در حال ساختن صفحه صحیح خورشیدی برای خانه هستید.
در [http://howtomakeasolarpanel.net] ، ما مقالاتی را می نویسیم که بطور خاص در صفحه های خورشیدی برای خانه و سایر مصارف شخصی متمرکز شده اند. ما برای خرید کتاب ها و برنامه های مربوط به هر موضوع پانل خورشیدی لینک مستقیم به مهمانان خود ارائه می دهیم.
پنل خورشیدی برای خانه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *