کفکش و یا شناور برای برق خورشیدی

شرکت برق خورشیدی


شرکت برق1
سیستم برق خورشیدی:
2
خورشيد به عنوان يك منبع بي پايان انرژي مي تواند حل كننده مشكلات موجود در زمینه انرژي و محيط زيست باشد . متاسفانه انرژی ارزان و سود بانکی بالا هر دو باعث می شود که هزینه کردن در سیستم برق خورشیدی در کشور ما مقرون به صرفه به نظر نیاید در صورتی که در دراز مدت این سیستم ها بسیار مقرون به صرفه هستند و تاثیر بسزایی در کم کردن آلودگی هوا نیز خواهند داشت.
3
سیستم‌های فتوولتائیک جهت مصارف عمومی و کشاورزی، بصورت نیروگاههای مستقل از شبکه سراسری یا سیستمهای متصل به شبکه سراسری با ساختار نصب ثابت و یا متحرک در واحدهای کوچک باتوان پائین جهت تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز ماشین حساب‌های کوچک تا سیستم‌های بزرگ نیروگاهی، به کار می رود.
4
هر متر مربع از سطحی که خورشید – در یک روز بدون ابر و آلودگی – بر آن می تابد حدودا ۱۰۰۰ وات توان تابشی دریافت می کند. میزان تابش متوسط در ایران در حدود 950 وات بر متر مربع است. 
5
پنل های خورشیدی موجود در بازار تجاری، راندمان حدود 15 تا 17 درصد دارند و با توجه با اینکه تمامی سطح یک پنل خورشیدی شامل سیلیکون های دریافت انرژی نیست، هر متر مربع از این پنل ها حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ وات دریافت انرژی می توانند داشته باشند
6

7
سیستم برق خورشیدی مورد استفاده در یک خانه:
در سیستم متصل به شبکه برق تولید شده از انرژی خورشید به شبکه برق سراسری تزریق خواهد شد. در حقیقت در این سیستم کاربر برق تولیدی خود را به سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ایران (ساتبا) که دولتی است می فروشد. در این روش، برق تولید شده پس از تبدیل شدن بوسیله اینورتر مخصوص سیستم های متصل به شبکه و با استفاده از کنتورهای مخصوص، به شبکه برق سراسری تزریق خواهد شد
8
در این حالت کاربر در حقیقت یک نیروگاه کوچک خورشیدی در خانه خود احداث نموده است که با توجه به سرمایه و فضا می تواند از 1 تا 20 کیلووات در خانه نیروگاه احداث نماید. با توجه به اینکه رویکرد این مقاله بر این نوع سیستم ها نیست، به همین مقدار توضیح بسنده شده است.
9
برایر اطلاعات بیشتر و خرید تماس بگیرید
10
09913566338 مهندس زهانی
شرکت برق خورشیدی خورشیدی
پانل های خورشیدی قابل حمل برای برق – راهنمای نصب گام به گام
مقاله زیر یک فایل آموزشی کتاره در ضمینه برق خورشیدی از وبسایت های معتبر جهانیست و در مورد :
پانل های خورشیدی قابل حمل برای برق – راهنمای نصب گام به گام
صحبت میشود.
استفاده از سیستم برق خورشیدی فواید زیادی دارد. اولاً ، هیچ زباله یا آلودگی ایجاد نمی کند. به تعمیر و نگهداری بسیار کمی نیاز دارد زیرا هیچ قسمت متحرکی ندارد. اجرای آن بسیار ارزان است زیرا تمام آنچه شما نیاز دارید نور خورشید است. تنها عیب کارایی آن است.
سیستم برق خورشیدی به دلیل بسیاری از عوامل مانند مه دود در هوا ، زاویه خورشید نسبت به صفحه خورشیدی ، کیفیت سلول های خورشیدی ، دمای صفحه خورشیدی ، معتدل باتری و غیره بازده کمی دارد. با این وجود ، مقدار خوبی از برق را به صورت رایگان ارائه دهید.
اگر قصد دارید صفحات خورشیدی قابل حمل خود را برای تولید برق بسازید ، باید برخی از پیش نیازها را برآورده کنید. آیا می دانید برق چگونه کار می کند؟ آیا می توانید نمودار سیم کشی را بخوانید و درک کنید؟ آیا می توانید کتابچه راهنمای کاربر ابزارهای الکترونیکی را بخوانید و درک کنید؟ اگر می توانید تمام این شرایط را برآورده کنید ، ساخت سیستم برق خورشیدی Do It Yourself (DIY) برای شما چالشی نخواهد بود.
در واقع ، تنظیم انرژی خورشیدی کاملاً ساده است. این تنها 4 م keyلفه اصلی دارد که عبارتند از پنل های خورشیدی ، کنترل کننده شارژ ، واحدهای باتری و اینورتر نیرو. بقیه قطعات پشتیبانی کوچکتر مانند آمپر متر ، ولتاژ متر ، فیوزهای قطع ایمنی ، سوئیچ قطع ، کابل های مسی و واحد نظارت بر سیستم هستند.
قلب سیستم ، صفحه خورشیدی هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید ، جریان الکتریکی ایجاد می کند. این امر به دلیل داشتن ماده نیمه رسانای ویژه ای معروف به سلول فتوولتائیک (PV) امکان پذیر است. یک صفحه خورشیدی معمولی دارای 36 قطعه سلول PV است که بصورت سری با هم لحیم شده اند.
صفحات به صورت آرایه ای خورشیدی مرتب شده اند که قرار است از طریق 2 کابل مسی به کنترل کننده شارژ متصل شوند. کنترل کننده شارژ از جریان الکتریکی تولید شده توسط سلول های PV برای شارژ مجموعه ای از واحدهای باتری استفاده خواهد کرد.
نوع باتری مناسب برای سیستم خورشیدی خانگی نوع چرخه عمیق واقعی است. این نوع باتری عمدتا در گاری های الکتریکی گلف استفاده می شود. این بسیار بادوام است ، جریان مداوم جریان الکتریکی را ایجاد می کند و می تواند بدون آسیب رساندن به صفحات داخلی آن ، در سطح بسیار پایین تخلیه شود.
از آنجا که همه باتری ها فقط جریان مستقیم (DC) را می توانند ذخیره کنند ، از اینورتر برق برای تغییر جریان مستقیم به جریان متناوب (AC) استفاده خواهید کرد. امروزه اکثر لوازم الکترونیکی خانگی برای کار با AC طراحی شده اند.
مرحله آخر هنگام ساخت یک سیستم پانل خورشیدی قابل حمل ، اتصال کابل داخلی از اینورتر برق با چندین خروجی برای دسترسی آسان است.
پانل های خورشیدی قابل حمل برای برق – راهنمای نصب گام به گام

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *